Mitja Marató de Granollers

0
432

Lliurament de dorsals honorífics de la XXII Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga
Un dels actes vinculats a la Mitja Marató que clou l\’any és el lliurament de dorsals honorífics, en aquesta ocasió de la XXII Mitja Marató Granollers-les Franqueses. Els dorsals que es lliuraran enguany no recauen a una persona sinó que es distingeixen clubs esportius que amb la seva antiguitat, capacitat organitzativa i esportiva mereixen el reconeixement i l\’esforç de totes les persones que en formen part. Els dorsals són per: Club Balonmano Granollers Club Atlètic Granollers Agrupació Excursionista de Granollers Club Bàsquet Granollers Club Futbol Granollers En aquest acte assistirà l\’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, l\’alcalde de les Franqueses, Francesc Torné, i l\’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. | L\’acte tindrà lloc dimarts dia 11 de desembre, a les 18 h, al Consell Comarcal del Vallès Oriental (c. Ricomà, 46).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.