Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre de Barcelona

0
440

Avui dimarts, tindrà lloc l\’acte de presentació de la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre, la prova atlètica de 10 quilòmetres que se celebrarà pels carrers de la ciutat de Barcelona el darrer dia de l\’any, el 31 de desembre a partir de les 17.30 hores. L\’acte de presentació d\’aquesta cursa tindrà lloc a les 12.30 hores a l\’Auditori del Museu Olímpic i de l\’Esport (Av. de l\’Estadi, 60), i estarà presidit pel Delegat d\’Esports, Pere Alcober, anirà acompanyat deI director tècnic de la cursa , Ricard Llorens. Tots ells seran els encarregats de donar a conèixer totes les novetats d\’aquesta edició. La Sant Silvestre és una de les curses atlètiques més conegudes i populars del món, que va començar a celebrar-se a Sao Paulo l\’any 1924 i va estendre\’s per tot el planeta fins a convertir-se en la cita atlètica indispensable a les principals capitals europees, com són Berlín, Londres, París o Madrid.| A Barcelona va aterrar ara fa 8 anys, al Nadal de 1999, i durant aquest temps, la Cursa dels Nassos, anomenada així després d\’una campanya publicitària en la qual es donava la idea que calia \”tenir nassos\” per córrer una cursa amb el fred d\’aquesta època de l\’any, s\’ha consolidat com una de les proves esportives i festives més importants de la ciutat. En celebrar-se el darrer dia de l\’any, és l\’encarregada de tancar el cicle anual esportiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.