Morató es penja la medalla de bronze i Domínguez la d\’or a l\’Europeu de cross

0
314

Rosa Morató ha acabat tercera a l\’Europeu de cross que s\’ha celebrat a la localitat castellana de Toro. L\’atleta de Navarcles ha lluitat sempre amb el grup capdavanter i ha estat qui ha fet la selecció final, en la qual només han quedat Marta Domínguez i la francesa Julie Coulaud. A falta de 500 metres, Domínguez ha protagonitzat un atac que les seves dues rivals no han estat capaces de seguir, i l\’atleta de Palència ha aconseguit la medalla d\’or. Coulaud també ha deixat enrere Morató, que s\’ha conformat amb el bronze i ho ha celebrat de valent a la línia d\’arribada. A més, Espanya ha aconseguit l\’or per equips. | Pitjors resultats hi ha hagut en la categoria masculina. Chema Martínez no ha aguantat el ritme de l\’ucraïnès Sergey Lebid i el suec Mustafà Mohamed, s\’ha enfonsat en l\’últim quilòmetre i ha acabat cinquè. Darrere seu ha entrat Jesús España, sisè, mentre que els atletes catalans han quedat lluny del podi. Això sí, Espanya ha aconseguit també la medalla d\’or per equips, i ha trencat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.