Morató es penja la medalla de bronze i Domínguez la d\’or a l\’Europeu de cross

0
475

Rosa Morató ha acabat tercera a l\’Europeu de cross que s\’ha celebrat a la localitat castellana de Toro. L\’atleta de Navarcles ha lluitat sempre amb el grup capdavanter i ha estat qui ha fet la selecció final, en la qual només han quedat Marta Domínguez i la francesa Julie Coulaud. A falta de 500 metres, Domínguez ha protagonitzat un atac que les seves dues rivals no han estat capaces de seguir, i l\’atleta de Palència ha aconseguit la medalla d\’or. Coulaud també ha deixat enrere Morató, que s\’ha conformat amb el bronze i ho ha celebrat de valent a la línia d\’arribada. A més, Espanya ha aconseguit l\’or per equips. | Pitjors resultats hi ha hagut en la categoria masculina. Chema Martínez no ha aguantat el ritme de l\’ucraïnès Sergey Lebid i el suec Mustafà Mohamed, s\’ha enfonsat en l\’últim quilòmetre i ha acabat cinquè. Darrere seu ha entrat Jesús España, sisè, mentre que els atletes catalans han quedat lluny del podi. Això sí, Espanya ha aconseguit també la medalla d\’or per equips, i ha trencat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.