Caminada Popular a Barberà del Vallès

0
447

Caminada dia 16 de desembre. Sortida a les 10 h. de la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès. 9 km per visitar l\’entorn del Riu Ripoll. No competitiva. Passeig en família. Caminada Gratuïta. Cal dur entrepà i beguda. Veurem el Castell de Barberà, la Torre de Ca n\’Altamira, El bosc de Santiga , el Riu Ripoll. Tot a un pas del centre de Barberà caminant. L\’Objectiu de la sortida, més enllà de l\’oci i l\’esport, és donar a conèixer l\’únic indret de NATURA a la ciutat. Un lloc que entre tots hem de cuidar. Amb aquestes sortides volem incidir en les administracions públiques sobre la importància de recuperar l\’indret. Millorar els camins i mantenir-lo net. Hi ha moltes sorpreses agradables per descobrir i creiem que val la pena l\’esforç que estem fent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.