Caminada Popular a Barberà del Vallès

0
346

Caminada dia 16 de desembre. Sortida a les 10 h. de la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès. 9 km per visitar l\’entorn del Riu Ripoll. No competitiva. Passeig en família. Caminada Gratuïta. Cal dur entrepà i beguda. Veurem el Castell de Barberà, la Torre de Ca n\’Altamira, El bosc de Santiga , el Riu Ripoll. Tot a un pas del centre de Barberà caminant. L\’Objectiu de la sortida, més enllà de l\’oci i l\’esport, és donar a conèixer l\’únic indret de NATURA a la ciutat. Un lloc que entre tots hem de cuidar. Amb aquestes sortides volem incidir en les administracions públiques sobre la importància de recuperar l\’indret. Millorar els camins i mantenir-lo net. Hi ha moltes sorpreses agradables per descobrir i creiem que val la pena l\’esforç que estem fent.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.