Nous rècords de la cursa a la Mitja de Mataró

0
430

Avui s\’ha corregut molt a la Mitja de Mataró i s\’han batut els rècords de la cursa per part dels dos guanyadors, Peter Korir en homes amb 1:03:44 i la extraordinària Meritxell Calduch en dones amb 1:14:33. El kenyà ha passat el K11 per sota els 3 minuts/qm (32:28), que demostra les ganes que tenia de córrer ràpid. Més de 1600 arribats a meta confirmen l’acceptació d\’aquesta mitja marató i molts corredors sense dorsal, masses, que entorpeixen la cursa. Com anècdota curiosa hem pogut veure entre ells, el responsable d’una gran mitja marató catalana a celebrar el primer cap de setmana de febrer, que no predica amb l’exemple, doncs no sembla correcte formar part d’aquesta legió de pirates quan la cursa no es la pròpia. Aquesta cursa puntua doble per a la Lliga Internet i ja podeu consultar els RESULTATS.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.