GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA

0
380

Paquillo Fernandez, el gran protagonista a Granollers
Fotos: Alberto Ruiz – Fotos: José Luis Guerrero de www.en-marcha.es
Aquest diumenge 2 de desembre s’ha celebrat el Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica al circuit homologat del carrer Anselm Clavé de Granollers, organitzat per la Federació Catalana d\’Atletisme i el Club Atlètic Granollers, amb el suport del Consell Català de l\’Esport i l\’Ajuntament de Granollers. En una matinal atlètica esplèndida, amb una participació de més de dos centenars d’atletes, Paquillo Fernández ha estat el protagonista de la jornada. La cursa masculina ha estat molt emocionant, amb una sortida molt forta per part de l’italià Ivano Brugneti, que ha agafat una considerable avantatge sobre l’atleta andalús, el qual ha anat remuntant a mida que avançava la cursa fins arribar a l’últim quilòmetre on ha avançat a l’italià definitivament fins a l’arribada aconseguint la victòria amb un magnífic temps de 39’25. Brugneti ha entart amb un temps de 39’22, i el tercer lloc ha estat per Eric Tysse (Noruega). En dones, la victòria ha estat per l’alemanya Sabine Zimmer amb un temps de 21’58, seguida de Susana Feitor (Portugal) amb 22’14 i tercera ha estat l’atleta aragonesa Maria José Poves amb 22’24, el mateix temps que Maria Vasco (AE BiB) quarta i que a patit molt durant la cursa degut a una inoportuna grip que ha patit tot aquesta setmana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.