Víctor del Corral i Núria Padrisa, guanyadors de la 5ªTrencacames de Policies i Bombers.

0
405

La cursa, amb 520 inscrits, iguala el seu rècord de participació i donarà un euro de cada inscripció a l\’Hospital de Granollers. Aquest diumenge al matí ha tingut lloc a Granollers la 5ªCursa Trencacames de Policies i Bombers, amb 520 atletes inscrits. La sortida de la cursa l\’ha donada l\’alcalde de Granollers, J.Mayoral, tot just finalitzar un emotiu minut de silenci en memòria de Raul Centeno, assasinat dissabte per ETA. Els primers atletes han completat el recorregut abans d\’una hora i el primer en arribar a la meta ha estat Víctor del Corral (At.Cerdanyola) amb un temps de 50min.57segons. El podium de la categoria sènior masculina ho han completat el bomber Sergio Rodríguez, guanyador de la tercera edició de la trencacames, amb 52min.09seg i Ivan Límia (At.Montornès) amb un temps de 52min.34seg. En categoria femenina, la primera classificada ha estat Núria Padrisa (C.N.Reus Plom) que ha entrat a meta amb un crono de 01h.05min.14seg. La segona dona en creuar la línia de meta ha estat Olga Gasset (Runnersworld), primera veterana, que ha fet un temps de 01h.07min.43seg. La segona dona de la categoria sènior masculina ha estat Paloma Lobera amb 1h.08min.35seg i la tercera, Anabel Gracia amb 1h.11min.34seg. El podi de la categoria veterana femenina ha estat completat per Anna Riera (Club a 4 el km) amb 1h.08min.58seg. i Gena Palma (L\’Aire) amb 1h.12min.03seg. Pel que fa a la categoria veterans masculí, el primer ha estat Jose Luís Rubio (C.E.Begues) amb un crono de 55min.55seg.; segon ha estat Pascual López (At.Montornès), amb 57min.46seg. i tercer Xavier Garcia amb 59min.26seg.| Finalment, han arribat a meta 474 atletes, sense cap incidència destacable i remarcant la bona senyalització i control de l\’exigent circuit. Tots els atletes han comptat amb dues bosses d\’obsequis dels patrocinadors i una equipació complerta en teixit tècnic (samarreta d\’alta visibilitat i pantaló) que de ben segur es farà visible en properes curses arreu de Catalunya. La propera setmana l\’organització te previst reunir-se amb els representants de l\’Hospital de Granollers i concretar la donació prevista, d\’un mínim d\’un euro per cada inscripció a la cursa. Recordem que s\’havia ja pactat amb l\’hospital la donació en material per millorar les sales de joc de la secció de pediatria. Es poden consultar les classificacions al web de la cursa: www.trencacames.tk

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.