GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA

0
365

Paquillo Fernández i Maria Vasco, grans atraccions a Granollers Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica – 2/12Aquest diumenge 2 de desembre se celebrarà el Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica al circuit homologat del carrer Anselm Clavé de Granollers, organitzat per la Federació Catalana d\’Atletisme i el Club Atlètic Granollers, amb el suport del Consell Català de l\’Esport i l\’Ajuntament de Granollers. Aquest esdeveniment atlètic comptarà amb una participació de luxe amb els millors atletes catalans, estatals i una destacada participació internacional. En la categoria masculina destaca la presencia de Paquillo Fernández, uns dels millors marxadors mundials de tots els temps i recent subcampió del món a Osaka. També Mikel Odriozola, Juan Manuel Molina i José A. González, entre d\’altres.| De la representació internacional destaca Ivano Brugneti (Itàlia) actual campió olímpic, Ylya Markov (Russia) subcampió olímpic a Atlanta 96 i Campió del Món i Campió d\’Europa els anys 1999 i 98 respectivament. També Hatem Goula (Tunísia), tercer als passats mundials d\’Osaka darrera de Paquillo Fernandez. En dones, destaca Maria Vasco, recent medallista als mundials d\’Osaka, Beatriz Pascual i Maria José Poves. Pel que fa la participació internacional s\’ha de destacar a Kjersti Platzer (Noruega) subcampiona olímpica a Sydney, i Susana Feitor (Portugal) medalla de bronze als mundials de 2005, entre d\’altres. El festival atlètic començarà a partir de les 11,15 hores amb les curses de promoció i veterans, seguint amb les diferents categories fins arribar al migdia que es donarà la sortida de les curses internacionals. A les 12.15 h està prevista la de la categoria masculina amb una distància de 10 km, i a les 12.30 hores les dones, amb un recorregut de 5 km.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.