ASICS tornarà a patrocinar la propera temporada l\’AE Blanc i Blau

0
335

El Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona ha acollit aquest dimecres la signatura de l’acord de renovació de patrocini per la temporada 2008 entre l’AE Blanc i Blau i la marca esportiva ASICS. A la signatura hi han estat presents el delegat d’atletisme de l’AE Blanc i Blau, Tomás Barris, el Director General d’ASICS, Emili Risqués, i el category manager d’ASICS, Jordi Pinillos. Els atletes Driss Lakhouaja i Isabel Eizmendi no s’han volgut perdre aquest acte, així com el Director Tècnic de l’Associació, Domingo López i el secretari tècnic Joan Montserrat. Al respecte, Barris ha expressat que “ells són realment els exponents de la nostra tasca, i els que porten els nostres colors per tot el món”. A més, ha explicat que “amb ASICS podem dir que ja tenim tres atletes que competiran als Jocs Olímpics de Pekín, que són Maria Vasco, Jordi Madera i Abderraman Ait”. El category manager d’ASICS, Jordi Pinillos, ha afirmat que “hem de felicitar la tasca de l’Espanyol, i la de l’AE Blanc i Blau, ja que avui per avui hi ha molt poques curses en les que no hi hagi un guanyador de l’AE Blanc i Blau”. Des de l’any 2006, que es va fundar l’AE Blanc i Blau, ASICS patrocina aquesta Associació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.