ASICS tornarà a patrocinar la propera temporada l\’AE Blanc i Blau

0
445

El Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona ha acollit aquest dimecres la signatura de l’acord de renovació de patrocini per la temporada 2008 entre l’AE Blanc i Blau i la marca esportiva ASICS. A la signatura hi han estat presents el delegat d’atletisme de l’AE Blanc i Blau, Tomás Barris, el Director General d’ASICS, Emili Risqués, i el category manager d’ASICS, Jordi Pinillos. Els atletes Driss Lakhouaja i Isabel Eizmendi no s’han volgut perdre aquest acte, així com el Director Tècnic de l’Associació, Domingo López i el secretari tècnic Joan Montserrat. Al respecte, Barris ha expressat que “ells són realment els exponents de la nostra tasca, i els que porten els nostres colors per tot el món”. A més, ha explicat que “amb ASICS podem dir que ja tenim tres atletes que competiran als Jocs Olímpics de Pekín, que són Maria Vasco, Jordi Madera i Abderraman Ait”. El category manager d’ASICS, Jordi Pinillos, ha afirmat que “hem de felicitar la tasca de l’Espanyol, i la de l’AE Blanc i Blau, ja que avui per avui hi ha molt poques curses en les que no hi hagi un guanyador de l’AE Blanc i Blau”. Des de l’any 2006, que es va fundar l’AE Blanc i Blau, ASICS patrocina aquesta Associació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.