1ª San Silvestre de Lloret de Mar

0
508

Dos medallistas mundials hi participaràn
Lloret de Mar acollirà el proper 30 de desembre la seva cursa de cap d’any. Sota la batuta d’un comité organitzador encapçalat per l’Ajuntament de Lloret i el Club Atletisme Lloret-La Selva, la 1ª Sant Silvestre d’aquesta població serà una realitat sobre un traçat urbà de 5 quilómetres amb sortida i arribada a les Pistes Municipals de la localitat gironina. Entre els atletes mès destacats que ja han confirmat la assistència i participació a la cursa s’en destaquen Reyes Estévez y Martín Fiz. El primer, nat a Cornellà el 2 d’agost de 1976 ha estat campió d’Europa de 1.500 m a l’aire lliure a Budapesr’98 i tercer del mòn en la mateixa prova a Atenes’97 y a Sevilla’99.| Martín Fiz, nascut a Vitoria l’any1963 ha estat campió d’Europa de Marató l’any 1994 a Helsinki, y Campió del Mòn un any desprès a Goteborg. Tot i que es va retirar oficialment de la alta competició a l’octubre de 2001, encara continúa corrent com un amateur mès, i amb molt bons resultats, com ho demostra el fet de que el passat 11 de novembre fes tercer a la mítica Behobia – San Sebastián, prova que compta amb. 14.00 inscrits, i que fou guanyada per en “Chema” Martínez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.