GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA

0
569

Paquillo Fernández i Maria Vasco grans atraccions a Granollers
Aquest dimarts, a la Sala de Plens de l\’Ajuntament de Granollers, s\’ha realitzat la Roda de Premsa de Presentació del Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica, que se celebrarà el proper 2 de desembre al circuit homologat del carrer Anselm Clavé de Granollers, organitzat per la Federació Catalana d\’Atletisme i el Club Atlètic Granollers, amb el suport del Consell Català de l\’Esport i l\’Ajuntament de Granollers.| L\’acte ha estat presidit per l\’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. També han assistit Manel Ibern, Director de Política Esportiva de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Junqueras, Regidor d\’Esports de l\’Ajuntament de Granollers, Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme, i Joan Villuendas, President del Club Atlètic Granollers. Aquest esdeveniment atlètic comptarà amb una participació de luxe amb els millors atletes catalans, estatals i una destacada participació internacional. En la categoria masculina destaca la presencia de Paquillo Fernández, uns dels millors marxadors mundials de tots els temps i recent subcampió del món a Osaka. També Mikel Odriozola i Juan Manuel Molina, entre d\’altres. De la representació internacional destaca Ylya Markov (Russia) subcampió olímpic a Atlanta 96 i Campió del Món i Campió d\’Europa els anys 1999 i 98 respectivament. També Hatem Goula (Tunísia), tercer als passats mundials d\’Osaka darrera de Paquillo Fernandez. En dones, destaca Maria Vasco, recent medallista als mundials d\’Osaka, Beatriz Pascual l i Maria José Poves. Pel que fa la participació internacional s\’ha de destacar a Kjersti Platzer (Noruega) subcampiona olímpica a Sydney, i Susana Zimmer (Portugal) medalla de bronze als mundials de 2005, entre d\’altres. El festival atlètic començarà a partir de les 11,15 hores amb les curses de promoció i veterans, fins arribar al migdia que es donaran les sortides de les curses internacionals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.