Maria Vasco, millor esportista femenina del 2007

0
443

La marxadora de Viladecans de 31 anys i atleta de l´equip de l´AE Blanc i Blau s´ha endut el guardó de l´XI Festa de l´Esport com a millor esportista catalana en categoria femenina. L´atleta catalana ha estat enguany medalla de bronze en el Campionat del Món d´Osaka. A més, en el seu currículum esportiu hi destaquen la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Sidney 2000; així com en la Copa del Món a Alemanya, 2004; i la quarta plaça en el Campionat del Món d´Hèlsinki, 2005. També cal destacar que posseeix els rècords d´Espanya de 5, 10 i 20 km marxa en ruta; i els de 3.000, 5.000 i 10.000 m marxa en pista.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.