Gran espectacle atlètic al cros de Can Gorgs de Barberà del Vallès

0
580

El Cros de Promoció fa gaudir centenars d’atletes del circuit barberenc
Dues hores de gran espectacle atlètic. De les 11h a les 13h de dissabte el bosc de Can Gorgs va acollir una nova edició del cros de promoció, prova puntuable pel Circuit de Cros Comarcal. Centenars d’atletes, la majoria de l’Escola d’Atletisme de Barberà, van participar a les diferents curses per categories que es van realitzar. El circuit del Bosc i la organització van tornar a rebre les lloances d’entrenadors i atletes arribats des d’altres municipis. Van participar centenars de petits atletes d’entre 4 i 16 anys. Entre els resultats barberencs cal destacar els podis de Daniel Rivero, Daniel Ponce i Albert González. Però també les bones curses fetes pels atletes benjamins, prebenjamins i cadets. El circuit de cros comarcal descansarà aquesta setmana i tornarà amb la prova de Castellar del Vallès el dia 15 de desembre. | Jean Bouin (Barcelona) Javier Garcia López i Guillermo López van completar una gran actuació a la Jean Bouin. Tot i estrenar-se a la dura prova barcelonina, els atletes barberencs que van completar dues voltes al circuit més gran (6.400m) van aconseguir llocs de privilegi a les seves categories. Guillermo López, va arribar després d’un llarg esprint final al lloc 15 de la categoria júnior, mentre que Javier López tot i patit a les pujades es va classificar al 28è lloc juvenil. Lliga de Promoció (Calella) Aquesta setmana s’ha iniciat una nova edició de la Lliga de Promoció (conjunt de controls per a categories de promoció) amb proves a Calella i L’Hospitalet. En coincidir amb el cros barberenc només la cadet Ana Aragonés va participar a Calella. La barberenca es va classificar segona als 60mll i al triple salt, en el que era l’estrena competitiva d’aquesta temporada. La propera setmana tornarà a haver controls de la Lliga de Promoció amb participació barberenca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.