La Revista MARATHON s’avança a les REBAIXES del gener

0
452

Oferta pels subscriptors nous: Exemplars de Novembre i Desembre del 2007, TOT l’any 2008 i de regal la samarreta quadribarrada per: 45 euros. A continuació trobareu la butlleta de subscripció en format PDF. Heu d’obrir el document i emplenar la butlleta per a passar-nos-la per Fax. Oferta limitadíssima: quedem només 50 samarretes talla L i talla XL. TOTHOM a CÓRRER!…. Pels que no ho sabeu, la samarreta quadribarrada es aquella que imita la senyera catalana, està confeccionada amb cotó de la millor qualitat i aguanta més 1.000 rentades. Tindreu la samarreta i la revista que, mes a mes us informarà de tot això que denominem “Atletisme Popular”, es a dir: mitges maratons, maratons, curses de fons, de muntanya, d’orientació, d\’ultrafons, cros, trials, duatlons, triatlons, caminades, travesses, marxes, curses d’empreses, curses infantils i juvenils, i d’altres.| Si teniu problema en obrir en el document PDF, també podeu demanr la butlleta d’inscripció adreçant-vos per correu electrònic a: revistamarathon@yahoo.es. O al telèfons 93 268 01 14 (de 17.30 a 20.30 hs) i al mòbil 6 52 52 90 90 (de8 a 20 hs).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.