La Revista MARATHON s’avança a les REBAIXES del gener

0
298

Oferta pels subscriptors nous: Exemplars de Novembre i Desembre del 2007, TOT l’any 2008 i de regal la samarreta quadribarrada per: 45 euros. A continuació trobareu la butlleta de subscripció en format PDF. Heu d’obrir el document i emplenar la butlleta per a passar-nos-la per Fax. Oferta limitadíssima: quedem només 50 samarretes talla L i talla XL. TOTHOM a CÓRRER!…. Pels que no ho sabeu, la samarreta quadribarrada es aquella que imita la senyera catalana, està confeccionada amb cotó de la millor qualitat i aguanta més 1.000 rentades. Tindreu la samarreta i la revista que, mes a mes us informarà de tot això que denominem “Atletisme Popular”, es a dir: mitges maratons, maratons, curses de fons, de muntanya, d’orientació, d\’ultrafons, cros, trials, duatlons, triatlons, caminades, travesses, marxes, curses d’empreses, curses infantils i juvenils, i d’altres.| Si teniu problema en obrir en el document PDF, també podeu demanr la butlleta d’inscripció adreçant-vos per correu electrònic a: revistamarathon@yahoo.es. O al telèfons 93 268 01 14 (de 17.30 a 20.30 hs) i al mòbil 6 52 52 90 90 (de8 a 20 hs).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.