El fred matí del diumenge no va espantar als 75 valents i valentes que van decidir provar què era això de les curses d’orientació.

0
385

La matinal va començar a les 10 i es va allargar fins a prop de les dues del migdia. Cadascú a l’inscriure’s triava quin circuït volia fer segons els seus coneixements en orientació i les seves possibilitats físiques, així com si desitjava fer-ho sol o en parella. El C1, el circuït més llarg i amb més dificultat tècnica, va aplegar 10 orientadors. La victòria final va ser pel soci de la UES Jaume Pujol amb un temps de 1 hora 16 minuts, seguit de dos egarencs que ja comencen a ser habituals en les curses d’orientació de la comarca, Joaquin Ortega amb 1 hora 18 minuts i Josep A. Folch amb 1 hora 20 minuts. Trobar la fita número 6 és la que va suposar més dificultats, segons declaraven a l’arribada, mentre comentaven les diferents incidències de la cursa. 33 van participar en el C2, un circuït que també suposava tenir alguns coneixements previs d’orientació. El primer en presentar-se a l’arribada també va ser un soci de la UES, Ernest Aguilar, que només va necessitar 38-09 per fer tot el recorregut i trobar les 13 fites, molt bon temps per ser la seva primera cursa d’orientació.
FotosJordi Vilas | Finalment en el C3, 16 adults i 17 nens i nenes van voler experimentar per primera vegada què era una cursa d’orientació en un circuït especialment preparat per la ocasió. En general tothom va gaudir força malgrat les baixes temperatures i molts van quedar amb ganes de repetir. Només calia veure la cara d’il·lusió i felicitat que posaven els nens quan trobaven la fita que buscaven.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.