Cursa Muntanya Castell Burriac, final del Circuit Català

0
582

El Grup de Muntanya d’Argentona organitza el proper diumenge 25 de novembre la cinquena edició de la Cursa de Muntanya Castell de Burriac, Trofeu Pere Asturiano, puntuable pel Circuit Català de Curses de Muntanya de la Federació d\’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Prova que tancarà el calendari d’aquesta competició pel que fa al 2007. Inscripcions tancades. L’itinerari de la cursa transcorre gairebé en la seva totalitat per l’àrea protegida del Parc de la Serralada Litoral, a la comarca del Maresme, passant pels termes municipals i les poblacions d’Argentona i Cabrera de Mar. La reunió informativa de la cursa es farà el diumenge 25 de novembre a les 8’30h., a la Plaça Nova d’Argentona, i la sortida serà a les 9 hores per les dones, i a les 9:15 pels homes. Es dona un temps màxim de 4 hores per fer tot el recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.