Presentació de la 5ªCursa Trencacames de Policies i Bombers

0
467

Aquest dimarts a la tarda va tenir lloc, a la sala d\’actes de la Policia Local de Granollers, la presentació de la 5ª Cursa Trencacames de Granollers, amb la presència de l\’alcalde de Granollers, Sr.Mayoral, els regidors d\’esports i seguretat ciutadana Josep Maria Junqueras i Juan Manuel Segovia, entre d\’altres. La cursa es presenta amb la novetat principal de la causa solidària, que aquest any aportarà un euro per cada inscripció a la secció de pediatria de l\’Hospital de Granollers. El Doctor Morlans, en representació de l\’Observatori de la Salud Carles Vallbona de l\’Hosp.de Granollers, declarà la seva gratitud i satisfacció per aquesta donació i per la implicació de les entitats, tant esportives com sanitàries, amb el territori. El D.Morlans va especificar que la donació serà en forma de material adquirit per l\’organització de la cursa, destinat a la sala d\’esbarjo dels adolescents hospitalitzats.| L\’alcalde de Granollers i els regidors presents van destacar l\’increment de proves atlètiques que ha viscut Granollers en els últims anys i com totes elles es complementen. El Sr. Segovia va definir la Cursa Trencacames com \”la més segura\”, seguint la broma iniciada pel regidor Junqueras que havia \”batejat\” totes les curses de Granollers i havia proposat la Trencacames com \”la més dura\”. Tots dos, van coincidir a destacar la consolidació de la prova i la projecció social que dona la mateixa als cossos d\’emergència de la ciutat. Pel que fa a l\’àmbit purament esportiu, la cursa repeteix recorregut, sistema de cronometratge, serveis als corredors (butifarrada, got de caldo, guardarroba, sortejos…) i millora de forma destacable el regal als participants amb una equipació tècnica de samarreta de màniga llarga d\’alta visibilitat i pantaló curt a conjunt. Un cop més, el límit previst per l\’organització és de 500 participants, dels que dimarts ja s\’havien cobert 200 inscripcions. L\’organització espera arribar a aquesta xifra de 500 corredors i ja ha confirmat la presència del guanyador de la darrera edició, David Galvany. Les inscripcions restaran obertes, a un preu de 10 euros (un dels més baixos del calendari) fins el 29 o el 30 de novembre, segons siguin presencials o per internet.
Tota la informació de la cursa a www.trencacames.tk

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.