Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa signa els convenis amb els patrocinadors de la Mitja de Terrassa 2008

0
593

El dimarts 13 de Novembre, es un acte conjunt, es varen signar els convenis de col·laboració de patrocini de la IXena Mitja Marató de Terrassa, entre l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i els seus principals patrocinadors : CAIXA TERRASSA, DIADORA, IMMOBILIARIA BASE, CIRSA, TOYOTA, i el diari SPORT. L’acte va tenir lloc a la seu social del diari SPORT a Barcelona, a on es van reunir els representants de les 5 marques amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Per part de Caixa Terrassa, va signar la Srta. Núria Martín, com a Cap del Departament de Comunicació; en representació de Diadora el seu Director General, Sr. Alex Almeda; per part d’Immobiliària Base va signar el seu Administrador, el Sr. Joan Ruíz; en representació de Cirsa va ser el Sr. Pau Llorenç (Director de Comunicació); en nom de Toyota Orient Cars i Auto Pujadas Vallès, ho va fer la Srta. Lorena Mármol, com a Responsable de Marketing; per part del Diari Sport, el Sr. Jordi Cañellas va signar en la seva qualitat de Director de Marketing; i en representació de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Sra. Conxita Rusinés, com a Responsable de Comunicació.| Aquests són els patrocinadors oficials de la IXena Mitja Marató de Terrassa, que es celebrarà el proper dia 20 de Gener de 2008, i que repeteixen el seu recolzament a l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa un any més, en l’organització d’aquesta prova atlètica, considerada com una de les 4 millors dins del rànquing i calendari català, i a on es troben i competeixen primeres figures de l’atletisme mundial. Per aquesta nova edició, l’organització espera comptar amb la participació d’uns 2500 corredors, conjuntament amb la cursa de 5 km, que es disputa en paral·lel. Enguany també acollirà el Campionat estatal de mitja marató per a empleats de caixes d’estalvis d’Espanya. Es tracta d’un esdeveniment esportiu que es celebra cada any a un indret diferent arreu de l’estat espanyol, i per aquesta any l’encarregada de la seva organització ha estat l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. En la fotografia d’esquerra a dreta hi trobem a : Conxita Rusinés (de l’AEMMT), Núria Martín (Caixa Terrassa), Lorena Márbol (Toyota Orient Cars i Auto Pujadas Vallès) i a en Jordi Cañellas (SPORT).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.