Interessant article sobre el cor de la Dra Yolanda Puentes

0
425

Nou article de la Dra. Yolanda Puentes al web de la Lliga Internet, aquesta vegada sobre el gran cor del corredor i la necessitat de fer proves d’esforç, que ens garanteixin que podem fer les curses sense cap perill. Molt interessant al final del estudi una llista dels principals centres mèdics de Catalunya on es fan proves d’esforç. Aquestes proves son especialment recomanades per a tots els que s’inicien a les curses amb més de 35 anys. En un futur aquestes proves seran obligatòries una vegada a l’any per garantir la salut de tots els participants. Al nostre país veí França ja es demana certificat mèdic o fitxa federativa per a qualsevol inscripció, Aquest article s\’afegeix a una llista d\’articles molt recomanats pels habituals de les curses a peu, que mensualment publica aquesta Doctora al web de la Lliga Internet: Fascitis Plantar (Dolor a la planta del peu), Anèmia del corredor?, Pseudociàtica del piramidal – síndrome del Piramidal, Hidratació del corredor, com, quan i perqué, El dolor de genoll en el corredor: anàlisi i prevenció ,Lesions del Tendó d\’Aquil·les, el punt feble del corredor.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.