MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

0
253

Diumenge 16 de desembre de 2007 (coincidint amb la Marató de TV3) al Parc Central de Girona
El temps aproximat en que es correria la marató seria al voltant de 3 hores i 15 minuts. Inici: 9.30 h – Finalització: 13 h 2 Atletes del Atletisme Girona recorreran la distància de la Marató (42,195km) donant voltes a un circuit , fins a completar la distància.
OBJECTIU DE LA ACTIVITAT: Mobilitzar tant a atletes populars com ocasionals, a caminants i als ciutadans que ho desitgin, fer una donació per la Marató de TV3, i realitzar 1 ó més voltes acompanyant als 2 atletes que realitzaran la totalitat del recorregut. L’única condició serà que no es vagui a un ritme més ràpid que el marcat per els 2 maratonians. ORGANITZADORS: Club Atletisme Girona i Ajuntament de Girona-Servei d\’Esports

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.