Ens ha deixat l’Eduard Garcia Piqué

0
2030

Els 100×100 fondistes de dol
Els corredors dels ca100x100 fondistes estan de dol, el nostre Eduard ens ha deixat de sobte. L’Eduard era un dels pilars del club, l’home que ha exercit desde la fundació del club, de vice-president i tresorer. L’home que aportava la tranquilitat i la reflexió necessària al club, un home amb qui sempre podiam confiar, un home que mai deia una paraula en fals, una de les persones que realment era un home bo. L’Eduard es feia amb tothom. El seu caràcter afable i sempre respectuós , amb aquell tarannà pacient i aquella manera de dir les coses que molt poques persones saben fer, fan que la columna vertebral del club estigui danyada. Quan passen aquestes desgràcies tenim el costum de buscar explicacions, raons, el per- què. Però no n’hi ha, no hi ha raons, ni explicacions, simplement l’hi ha tocat i ens deixa un buit molt gran que no podrem omplir. L’únic positiu es que ha marxat sense patir i fent el que més li agradava, fent esport. El diumenge tots els corredors vam fer un petit homenatge per un gran home amb la manera que ell voldria: units i corrents. Esperem que el club sigui capaç de refer-se d’aquest cop dur però sobretot que la Teresa i els seus fills ho puguin superar. Estimat Eduard, descansa en pau i sàpiguis que els teus amics i companys corredors no tan sols de Tàrrega sinó de tot arreu, mai t’oblidare’m i sempre et portare’m al cor. Seràs sempre amb nosaltres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.