L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA BLANC I BLAU APOSTA PER L’ESPORT ADAPTAT

0
483

S’ha Reforçat amb quatre nous atletes discapacitats I ha format un dels millors equips de l\’Estat
Patir una minusvalidesa no implica deixar de fer segons quines acitvitats, practicar un esport no només és saludable sinó que millora la qualitat física i psíquica del discapacitat. A Catalunya hi ha equips de diferents disciplines que competeixen al primer nivell, i entre tot ells l’Associació Esportiva Blanc i Blau, que seguirà apostant, un any més, per els atletes minusválids. Prova d’això és el fet de que, de cara al nou curs esportiu que ara comença, l’Associació s’ha fet amb els serveis de quatre atletes m’es d’aquesta modalitat. Es tracta d’Abderraman Ait Kchoumouc, recordman de l’especialitat de 800 m.ll. i 1.500 m.ll. amb la categoría ambulant (amputació amb braç dret),i que ha participat a Campionats del Mòn i d’Europa en pista i que ha estat seleccionat pels Jocs Olímpics de Pekín 2008. També s’ha ha fitxat a tres atletas més amb cadira de rodes, de nivell català, Jose Luis Alonso, Cristian Sánchez i Khalid Zerguini, que partipen a les proves de 200, 400 i 800 m.ll., i així com en proves de ruta. Aquests tres atletes súneixen a Rafael Botello i Jordi Madera i formaran el millor equip nacional d’aquesta disciplina, ja que no hi ha cap club d’espanya, que formi cinc atletes d’aquest nivell. Jordi Madera serà un altre atleta que pendrà lloc als Jocs Olimpics de Pekín, mentre Rafael Botello haurà d’esperar a la próxima competició per intentar aconseguir la marca minima per poder formar part de l’equip nacional a la Xina.| UN ESPORT COMPLERT: És un esport molt complet, recomanat per completar el període de rehabilitació ja que juga un paper molt important en l’àrea motriu. Es pot practicar atletes amb tot tipus de minusvalies, i amb les proves de pista es practicant les curses, salts i llençament amb dues especialitats: Ambulant (amputacions cames o braços), amb 5 categoríes segons la minusvalía i Cadira de Rodes amb 4 categoríes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.