El kenià Kiprono Menjo i l’etiop Nahom Mesfin, finalistes al Mundial d’Osaka, s’incorporen a la nòmina de participants

0
2300

Dos finalistes del recent Mundial d’Osaka, el kenià Josphat Kiprono Menjo i l’etiop Nahom Mesfin, també participaran el proper dia 25 de novembre a la 84a edició de la Jean Bouin Gran Premi Telefónica que, sota l’organització de Mundo Deportivo, se celebrarà al Parc de Montjuïc de Barcelona. Kiprono Menjo, de 28 anys, va ser vuitè en 10.000 metres al Mundial d’Osaka, mentre que Nahom Mesfin, de només 18, va acabar dotzè a la final de 3.000 obstacles, la mateixa en la que el lloretenc Josep Lluís Blanco va ser desqualificat. Kiprono Menjo, que ja va ser segon a la Jean Bouin l’any 2005, també va ser el darrer guanyador de la Sant Silvestre de Barcelona el passat 31 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.