Reyes Estévez, Josep Lluís Blanco y Miquel Quesada, estrelles catalanes per a la Jean Bouin del proper dia 25

0
573

Reyes Estévez, Josep Lluís Blanco i Miquel Quesada seran les estrelles catalanes en la 84a edició de la Jean Bouin que, sota l’organització de Mundo Deportivo i el patrocini de Telefónica i Caixa Sabadell, se celebrarà el dia 25 de novembre al Parc de Montjuïc de Barcelona.
Estévez, ex medallista europeu i mundial de 1.500 metres, és un clàssic de la Jean Bouin, que ha guanyat set vegades en totes les categories excepte en la sénior. El de Cornellà, que la passada temporada va despertar tard i no va poder anar al Mundial d’Osaka, sortirà per quarta vegada a la cursa internacional amb l’objectiu de millorar el seu 11è lloc de l’any passat. Blanco, subcampió d’Europa de 3.000 obstacles el 2006 i descalificat en la final del Mundial d’Osaka, farà la seva tercera Bouin després d’assolir el seu millor resultat (9è) en la de l’any passat. I Quesada, subcampió d’Europa indoor de 800 metres el 2007, repetirà per segona vegada a Montjuïc, on l’any passat només va ser 17è.| Altres atletes catalans d’elit que seran a Montjuïc son Pol Guillén, actual campió de Catalunya de 10 kms. en ruta i tercer i primer espanyol a la passada Jean Bouin; el maratonià Nacho Cáceres, subcampió del món universitari de 10.000 m. el 2001 i setè l’any passat; i Roger Roca, ex campió d’Espanya de mitja marató i darrer guanyador de la Cursa Open. Cal afegir també a l’exmaratonià Javier Cortés, que reapareix després d’una llarga inactivitat per lesió, i a Ayad Lamdassem, marroquí amb passaport espanyol des del passat mes de maig i català d’adopció per la seva residència a Lleida. Lamdassem ha estat un clàssic els darrerss anys a la Bouin, en la que ha acabat quatre vegades entre els cinc primers, destacant els seus segons llocs de 2004 i 2006. Menys nutrida serà la representació femenina catalana d’elit, reduïda a Montse Mas i Eva Arias, subcampiones d’Espanya de 800 i 1.500 metres el 2006, setena i novena l’any passat a la Jean Bouin, que s’afegeixen a la darrera guanyadora, Isabel Eizmendi. Més informació: www.jeanbouin.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.