Club Atlètic Manresa es el protagonista en l\’article de Clubs de Catalunya de

0
314

A l\’edició d\’aquest divendres. L\’article, a dues pagines centrals del diari, reflexe perfectament es el que el club manresà: un club de comarca, i molt identificant amb el seu entorn. Descriu perfectament la seva politica d\’actuació, que no es altra que la formació constant de nous valors per aquest esport. Amb mes de cinc-cents socis, amb una estructura tècnica i directiva consolidada, amb una escola d\’atletisme de mes de cent joves atletes, amb mes d\’un centenar de llicències federatives en categories superiors, amb un equip femení consolidat a la Primera Divisió Nacional, amb programes de competició d\’atletisme que s\’estan exportant per segon any als mateixos recintes dels instituts de Manresa i comarca repetint l\’exit del curs pasat i amb la promesa del consistori manresà que al gener s\’inicien les obres de remodelació del sintètic: el futur del CAM s\’aixample.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.