Club Atlètic Manresa es el protagonista en l\’article de Clubs de Catalunya de

0
486

A l\’edició d\’aquest divendres. L\’article, a dues pagines centrals del diari, reflexe perfectament es el que el club manresà: un club de comarca, i molt identificant amb el seu entorn. Descriu perfectament la seva politica d\’actuació, que no es altra que la formació constant de nous valors per aquest esport. Amb mes de cinc-cents socis, amb una estructura tècnica i directiva consolidada, amb una escola d\’atletisme de mes de cent joves atletes, amb mes d\’un centenar de llicències federatives en categories superiors, amb un equip femení consolidat a la Primera Divisió Nacional, amb programes de competició d\’atletisme que s\’estan exportant per segon any als mateixos recintes dels instituts de Manresa i comarca repetint l\’exit del curs pasat i amb la promesa del consistori manresà que al gener s\’inicien les obres de remodelació del sintètic: el futur del CAM s\’aixample.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.