La keniana Eunice Jepkorir, medalla de bronze en 3.000 m. obstacles al passat Mundial d’Osaka, correrà la Jean Bouin

0
451

Eunice Jepkorir, l’atleta keniana que aquest estiu passat va guanyar la medalla de bronze en 3.000 metres obstacles al Mundial d’Osaka, participarà el proper dia 25 de novembre a la cursa internacional femenina de la 84a edició de la Jean Bouin, la prova urbana més veterana del calendari estatal, que se celebrarà al Parc de Montjuïc de Barcelona sota l’organització de Mundo Deportivo, la coordinació de Grau&Barrau Asociados i el patrocini de Telefónica. Jepkorir, de 25 anys, ha esclatat aquesta passada temporada com una gran obstaculista. A principis d’estiu va batre dues vegades el rècord d’Àfrica deixant-lo en 9’14”52 (la quarta millor marca de tots els temps), al Mundial d’Osaka va acabar tercera per darrere de les russes Yekaterina Volkova i Tatyana Petrova, i tres setmanes després va guanyar la mateixa prova a la Final Mundial de la IAAF que es va celebrar a Stuttgart. Malgrat que s’ha especialitzat en els 3.000 obstacles, Eunice Jepkorir també té notables marques en 5.000 metres (15’09”05) i els 10 kms. en ruta (31’38”).| L’atleta keniana farà el seu debut a la Jean Bouin, encara que no serà la seva primera competició a Barcelona, ja que l’any passat va córrer i va guanyar la Cursa de Bombers, en la que es va imposar a la palentina Marta Domínguez amb una altra gran marca (31’49”). La cursa internacional femenina de la Jean Bouin es disputarà conjuntament amb la masculina, encara que les dones donaran només dues voltes al circuit del Parc de Montjuïc (6.400 m.) i els homes en faran tres (9.550 m.). El programa de la 84a edició de la Jean Bouin constarà de 13 curses a partir de les 9 del matí del dia 25 de novembre. Més informació: www.jeanbouin.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.