LA NIT DE L\’ATLETISME DE CA MANRESA SERÀ UNA VERDADERA NIT DE CAMPIONS

0
396

El proper divendres a partir de les 21,30 hores en el Restaurant \”Els Noguers\” de la capital bagenca, es celebrarà una nova edició de la nit de l\’atletisme de CA MANRESA per guardonar als millors atletes de l\’entitat de la temporada 2007. Enguany, aquesta trobada serà una verdadera nit de Campions. Fins a 8 campions d\’Espanya de les diferents categories estaràn presents en el sopar: ANNA VALLHONESTA (Campiona d\’Espanya junior en 800 metres indoor i a l\’aire lliure), DEBORA CALVERAS (Campiona d\’Espanya junior en Triple indoor), ALBA CASANOVAS (Campiona d\’Espanya cadet en 600 metres), EULALIA TORRESCASANA (Campiona d\’Espanya W-35 en 400 mll indoor), MIREIA VILA (Campiona d\’Espanya W-40 en 60 mll indoor), ALBERT ALVAREZ (Campió d\’Espanya junior indoor en combinades), ALBERT BABÍ (Campió d\’Espanya cadet en 300 metres indoor i a l\’aire lliure), l\’equip veterà femení amb les seves 6 components (Campió d\’Espanya de Clubs veterans 2007).| A tots aquests campions estatals, hi faràn companyia tambè els 7 sots-campions d\’Espanya i podis estatals: El quartet cadet de 4×100 -Soliva/Valero/Torras/Babí- (Sots-campions d\’Espanya cadets), l\’equip juvenil femení de cros -Otaola/Saladich/Vilafranca- (Sots-campiones d\’Espanya de Cros per a clubs), l\’equip veterà femení de cros -Judit Ester/M.Martinez/N. Diaz/M.Busquets- (Bronze estatal de Cros W-35), AMADEU PINTÓ (Sots-campió d\’Espanya M-40 en 400 mll indoor), RAMON CAMPS (Sots-campió d\’Espanya M-40 en 5000 mll), l\’equip veterà masculí de pista amb els seus 10 components (Bronze a l\’estatal de clubs veterans de pista a l\’aire lliure), ABDELKABIR ZAROUAL (Bronze juvenil en Cros i en 800 metres). I a tot això, s\’afegirà la presencia del Campió de la Final de les Series Gore-tex Vertical Running 2007 JUST SOCIATS, guanyador a la Torre de Collserola, del sots-campió del Mon Paralimpic 2007 en 800 metres i en 1500 metres IGNASI AVILA, de les sots-campiones d\’Europa veteranes de 4×200 metres indoor CARME BES i EULALIA TORRESCASANA, aquesta darrera atleta, tambè medalla de bronze al darrer europeu indoor de veterans W-35 celebrat a Helskinki.. I això nomès quan parlem de titols estatals i internacionals, ja que la temporada 2007 ha deparat tants i tants bons resultats a nivell català amb mes d\’una vintena de titols individuals i amb una dotzena de titols col.lectius, que la llista quasi es faria interminable. La nit nomenarà al migfondista IGNASI AVILA i a la velocista ARIADNA AIVAR com als millor atletes del 2007. I a aquesta festa no hi podia faltar la millor atleta bagenca de l\’història de l\’atletisme i actualment la millor corredora catalana i la millor corredora estatal en la prova dels 3000 metres obstacles, finalista en els darrers Campionats del Mon celebrats a Osaka: ROSA MARIA MORATÓ. Serà tota una festa de l\’atletisme i del Club Atlètic Manresa que, actualment es troba en una inmillorable situació esportiva i social, conseqüència d\’una politica d\’actuació continuada en aquests darrers 15 anys, que l\’ha dut a ser reconegut per la RFEA el 17è millor club estatal en els diferents Campionats d\’Espanya celebrats durant 2007, amb la formació insignia de l\’Entitat, l\’equip absolut femení de Primera Divisió Nacional totalment asentat a la categoria i en les darreres temporades, sempre lluitant en els llocs de privilegi. Tot un privilegi per una entitat que es nutreix nomès de la formació d\’ atletes procedents de la seva propia escola.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.