EMOTIVA FESTA DELS VOLUNTARIS DE LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA.

0
503

Més de dues-centes persones es varen reunir i gaudir de la festa en honor als voluntaris, i en la que es varen entregar els Premis als guanyadors del IV Circuït de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa.
La Festa es va celebrar en el Centre Cívic Mª Aurèlia Capmany de Terrassa, el dissabte 10 de Novembre, com el primer dels actes dins del programa de la IX ena edició de la prova atlètica Mitja Marató de Terrassa, que tindrà lloc el 20 de Gener de 2008. És tracta d’un reconeixement de l’AEMMT a l’aportació desinteressada dels voluntaris, més de 300, que vetllen per la seguretat dels corredors i pel correcte funcionament de les proves atlètiques organitzades per aquesta entitat. La implicació dels voluntaris amb la ciutat i el seu interès per l’esport fan que l’AEMMT els consideri com a membres de la seva mateixa organització, i per aquest motiu també en el mes de Novembre els obsequia amb una nova festa : la Festa del Voluntari, un acte lúdic, i obert a tothom, que serveix per premiar l’esforç d’aquestes persones que col·laboren de manera altruista en la Mitja Marató i que contribueixen a fer d’aquesta cursa una de les més importants en el panorama atlètic nacional.| Per a ser voluntari de la Mitja Marató, es pot contactar amb en Gregori Garcia, responsable de voluntariat de l’AEMMT, al telèfon 93 735 37 60, enviar un correu electrònic a info@mitjaterrassa.com o directament adreçar-se a l’IMCET de Terrassa, Carrer Font Vella nº28. L’acte de la Festa dels Voluntaris, va començar amb intervenció d’en Gregori García, responsable dels voluntaris, i tot seguit va ser d’en David Otero, President de l’entitat, qui va fer la dirigir unes paraules al públic assistent i va presentar un vídeo del recull dels moments més significatius de la darrera edició de la Mijta Marató de Terrassa. A continuació es varen entregar els premis als guanyadors del IV Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa, que consta de 9 curses i per classificar s\’ha d\’haver participat en un mínim de 6. Els guanyadors es relacionen en document adjunt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.