Alemayehu Bezabeh i Isabel Eizmendi, els guanyadors de 2006, repetiran presència a la 84 Jean Bouin el proper dia 25

0
460

L’etíop Alemayehu Bezabeh i la donostiarra Isabel Eizmendi, guanyadors de la passada Jean Bouin, repetiran presència el proper dia 25 de novembre a la 84ª edició de la clàssica prova barcelonina organitzada per Mundo Deportivo, que congregarà prop de 5.000 atletes de totes les categories al Parc de Montjuïc de Barcelona. Bezabeh, de 22 anys, és una promesa de l’atletisme etíop que viu des de fa quatre anys a Madrid i pertany al club Bikila de la capital espanyola. El corredor africà, al que ara entrena el prestigiós tècnic Manuel Pascua Piqueras, ha guanyat nombroses curses en territori espanyol, però la seva victòria més prestigiosa la va assolir l’any passat a la Jean Bouin. Eizmendi, per la seva banda, és una de las estrelles de la Associació Esportiva Blanc i Blau, l’equip que corre amb els colors i l’escut del RCD Espanyol. Eizmendi, nascuda a Sant Sebastià fa 37 anys i arrelada a Barcelona des de fa una dècada, té notables resultats en marató (va ser tercera a Rotterdam el 2005 i el 2006 i acredita una millor marca de 2h.31’53”) i en el seu extens palmarès hi figuren victòries en la majoria de curses que se disputen a la ciutat de Barcelona. En aquest 2007, per exemple, ha guanyat la Cursa El Corte Inglés i la Cursa de la Mercè.| La 84ª Jean Bouin, prova degana del calendari atlètic espanyol patrocinada per Telefónica, constarà d’un programa de 13 curses. L’obrirà a les 9 del matí la prova Open, de 10 kms. de recorregut per les principals artèries de Barcelona, i el tancarà a les 13.00 hores la cursa internacional masculina i femenina, en la que els homes totalitzaran 9.550 metres i les dones, 6.400. Més informació: www.jeanbouin.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.