GRAN ACTUACIÓ DELS ATLETES D’ISS – L’HOSPITALET AL “38è. CROS CIUTAT DE MATARӔ.

0
582

Ahir diumenge 11 de novembre es va disputar el “38è. Cros Ciutat de Mataró” un dels més tradicionals del calendari català amb una magnífica actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet. A nivell col·lectiu es van assolir els triomfs per equips en categoria sènior femení, sènior masculí i júnior masculí, malgrat tot es podria haver augmentat aquesta collita si a la cursa infantil femenina Sonia Nasarre hagués caigut a 50 metres de l’arribada quant lluitava pel triomf. A nivell individual destaca el gran estat de forma de Mirim Ortiz que a l’igual que fa una setmana a Calldetenes va dominar de forma aclaparadora la cursa absoluta molt ben acompanyada Jacopa Fragapone, actual Campiona del Món de 10000 metres llisos per veterans W35, que aquesta temporada hivernal ha decidit competir en categoria sènior per ajudar a ISS – L’Hospitalet a classificar-se pel Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que es disputarà a Madrid, va estar quarta classificada. Beatriz Caspar, actual medalla de bronze al Campionat d’Espanya cadet en 1500 metres obstacles, va dominar aquesta categoria demostrant que aquesta temporada serà una de les favorites per assolir el títol de Campiona de Catalunya de l’especialitat.| Però si una categoria va destacar per sobre de totes aquesta va ser la júnior masculina; ISS – L’Hospitalet va aconseguir col·locar cinc atletes entre els nou primers classificats, un èxit per l’equip i que demostra que aquest any estarà molt a prop del pòdium en totes les competicions que prengui part. Oriol Bonet va estar el brillant guanyador seguit del seu company d’entrenaments Abdelkabir Zarouval, quarta posició per un Manuel Salvador que continua compaginant el futbol sala amb l’atletisme (el dia que es centri a l’atletisme serà un crack), sisena per un altra atleta que fa només tres mesos que practica l’atletisme, Otman Deyni i novena per Alex Rodríguez. Segones posicions per Mar Vico en categoria infantil i per Ana Maria Chico en categoria júnior, mentre Peio Ceberio es classificava tercer en categoria aleví masculina. Finalment a la cursa absoluta masculina brillant tercer lloc per Alex Almeida, un atleta que de mica en mica es va incrustant dins de l’èlit dels atletes catalans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.