Última setmana per inscriure’s a la Mitja Marató de Ripoll (18-novembre)

0
483

El diumenge 18 de novembre es celebrarà la tradicional cursa Ripoll-Sant Joan de les Abadesses-Ripoll que arriba aquest any a la seva 29ena edició i s’hi espera una participació molt nombrosa d’atletes provinents d’arreu dels països catalans i d’altres contrades. Tots podran gaudir d’una fantàstica animació durant tot el recorregut, que combinada amb l’entorn immillorable, segur que ajudarà a realitzar una bona marca als corredors. Aquest Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès tindrà la sortida a les 10 del matí just davant del camp de futbol, i per evitar la coincidència amb la baixada de barreres pel pas del tren, es coordinarà amb el cap d’estació l’inici de la cursa. El guanyador de l’anterior edició, Roger Roca, ha confirmat la seva presència novament a Ripoll. També hi correrà l’atleta del F.C.Barcelona, Txell Calduch, en Jordi Escoriza i és molt probable la presència de Benito Ojeda, i dels corredors del R.C.D.Espanyol, Víctor Gonzalo, i Vinyet Nogueró, entre altres. Aquesta Mitja es la darrera oportunitat per a fer una cursa triple a la Lliga Internet 2007. Inscripcions obertes per Internet fins dijous.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.