Mitja Marató de Salou

0
460

Kenza Wahbi supera el rècord de la prova i es proclama guanyadora de la Mitja Marató de Salou. L’atleta olímpica marroquina guanyadora de nombroses proves al nostre país, entre elles la Behobia-San Sebastian, la Mitja Marató de Barcelona, la Mitja Marató de Granollers, la Marató de Gran Canàries, etc… va pujar al més alt del pòdium després de batre a Mireia Sosa Perez, i Rachael Elliot, que van arribar en segona i tercera posició respectivament, a 3,32 min i a 7,30 min. En categoria masculina, en Juan Antonio Fernandez va brillar per la seva escapada a partir del km 18 i es va proclamar guanyador, amb un temps de 1:12:03 després de Daniel Cuartero Pastor (1:12:16) i Pedro Ortega Ridao (1:12:42). Els tres van protagonitzar una escapada a partir del km 11, en la cual en el tram final l’acceleració d’en Juan Antonio va ser més forta que la dels seus competidors. Èxit de la Mitja Marató de Salou en la seva tornada a l’escena del panorama atlétic, després de 3 anys sense realitzar-se. Els gairebé 600 corredors que es van donar cita en aquest gran dia, van poder recórrer els carrers de Salou, passant per davant de Port Aventura, vorejant les platges i el mar i el passeig marítim fins a arribar a Cambrils per a tornar al Poliesportiu on estava situada l’arribada. Allí, els més famolencs es van posar les botes amb la pasta party organitzada, i els més calorosos es van refrescar a la piscina del poliesportiu que estava habilitada pels corredors. No va faltar de res. Fins i tot una orquestra batucada es va anar passejant per diversos trams del circuit animant al ritme de samba als corredors i acompanyants. També els més petits van poder gaudir d’aquest gran dia, i uns 160 es van apuntar a la Carrera Infantil de més de 1km que hi havia organitzada simultàniament. | El Chiqui Park habilitat al costat de l\’arribada, va possibilitar també que molts pares es poguessin absentar per uns moments per a participar en el Mitja Marató, i deixar als seus fills vigilats en una zona habilitada per a ells. Prova de l\’interès municipal per l\’esdeveniment, va ser la gran afluència de personalitats polítiques que van estar presents en l\’arribada i l\’acte de lliurament de premis. Entre ells van destacar, l\’Alcalde de Salou, Antoni Banyeres, Daniel López, regidor d\’Esports i Joventut, Antoni Brull, regidor de Medi Ambient i Sanitat, Festes i Informàtica, Sonia Gracía, regidora de Ciutadania, Igualtat, Ocupació i Habitatge; Zacarías Henar, regidor de Governació; Salvador Pellicé, Cap de Coordinació Institucional i Primer Tinent d\’Alcalde i la Regidora d\’Hisenda, Rosa Pasquina. Des d\’allí es va expressar la voluntat política per apostar més fort per la Mitja Marató de Salou els anys pròxims, i promoure l’esdeveniment per a convertir-la en una de les més atractives de la zona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.