Revista MARATHON de novembre: ja a la venda. Aquí va el sumari…

0
505

Comencem amb la final de les proves Gore-Tex Series. Aquestes originals proves de muntanya van celebrar la seva gran final amb una pujada a la Torre de Comunicacions de Collserola. La crònica i les seves impactants fotografies ens van decidir per a posar-la com a imatge de portada d’aquest número. Continuem amb un reportatge de la Marató del Mediterrani, que va assolir un gran èxit amb la seva tercera edició. La cursa de la Barceloneta, que va aplegar 1.500 participants, és el primer comentari de l’actualitat esportiva a casa nostra, que continua amb les cròniques de les mitges maratons de Roda de Ter i Mollerussa, i amb tres triatlons, a més d’altres proves catalanes. Per canviar de registre, trobem a continuació els comentaris del sempre amè i divertit Arcadi Alibés, que ens fa un relat de les últimes maratons en les quals ha participat: Mèxic, Montreal i Munic. El Campionat del Món de Mitja Marató i el nou rècord mundial en categoria femenina omplen les següents vuit pàgines. Acabem aquest número amb els tradicionals flaixos internacionals d’atletisme i amb un extens reportatge sobre Haile Gebrselassie. A més, en el calendari de proves populars trobareu més de 40 ofertes diferents per al mes de desembre.| Si us ha agradat l’oferta d’aquest mes, us recordem que la revista es pot adquirir a Barcelona a les botigues d’atletisme Domingo Catalán (carretera de la Bordeta, 7) i Ginés Sports (c/ Vèlia, 50), i a la secretaria de la Comissió de Curses de Fons (Rambla Guipúscoa, 25 –metro Bac de Roda–). Si voleu fer-vos-en subscriptors, heu de demanar la butlleta d’inscripció adreçant-vos per correu electrònic a: revistamarathon@yahoo.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.