Mitja Marató de Salou

0
331

Confirmada la participació de Kenza Wahbi.
L’atleta olímpica marroquina, guanyadora de numeroses curses com la Behobia-San Sebastian, la Mitja-Marató de Barcelona, la Mitja-Marató de Granollers, la Marató de Gran Canarias, etc… vindrà a Salou amb l’objectiu de batre el rècord de la prova que actualment està en 1:21:08, i emportar-se el primer premi de la categoría femenina. Les inscripcions ja superen els 550 inscrits, i ja superen els de la última edició. Cursa Infantil Minuts després de la sortida, es celebrarà una cursa infantil de 1 kilómetre de recorregut. Les incripcions son gratuites i es poden fer el mateix dia en el poliesportiu. Els participants rebran també una bossa d’obsequis i una samarreta de regal.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.