Mitja Marató de Salou

0
528

Confirmada la participació de Kenza Wahbi.
L’atleta olímpica marroquina, guanyadora de numeroses curses com la Behobia-San Sebastian, la Mitja-Marató de Barcelona, la Mitja-Marató de Granollers, la Marató de Gran Canarias, etc… vindrà a Salou amb l’objectiu de batre el rècord de la prova que actualment està en 1:21:08, i emportar-se el primer premi de la categoría femenina. Les inscripcions ja superen els 550 inscrits, i ja superen els de la última edició. Cursa Infantil Minuts després de la sortida, es celebrarà una cursa infantil de 1 kilómetre de recorregut. Les incripcions son gratuites i es poden fer el mateix dia en el poliesportiu. Els participants rebran també una bossa d’obsequis i una samarreta de regal.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.