1ª edició de la Sant Silvestre de Lloret de Mar

0
478

Presentació Us presentem la 1ª edició de la Sant Silvestre de Lloret de Mar, un esdeveniment esportiu internacional que volem esdevingui una de les proves atlètiques més importants del territori estatal en el seu gènere i que organitza el Club Atletisme Lloret de Mar-La Selva. Aquesta prova de ruta, es realitzarà el diumenge 30 de desembre a les 11h, a la que esperem rebre en aquesta primera edició un màxim de 1.500 inscrits. Avui dia, les proves atlètiques en ruta esdevenen actes esportius populars molt importants a Catalunya. L’excel·lent acolliment de les curses de ruta al sector de l’esport de lleure, ha estat possiblement un dels aspectes socials més importants del darrers 20 anys. Les massives participacions han introduït canvis per fer les proves encara més atractives, com ara gaudir de serveis al atleta (massatges gratuïts, àpats, regals de les empreses patrocinadores, llar d’infants, carpa VIP, etc..) o bé, córrer al costat d’atletes d’elit o internacionals, cosa que en altres esports no es possible, la presencia de Fermin Cacho, Martin Fiz, Reyes Estevez, Jose Manuel Abascal, Josep Lluís Blanco i els millor atletes nacionals del moment, aixi com esportistes com Almudena Cid, el germans Exposito de Batuka, Gervasi Deffer i molts esportistes d´elit que estaran a la línea de sortida, col·laboraran amb possiblement el esdeveniment atlètic, mes important que es farà a les comarques gironines a tota la seva historia.| . La primera conseqüència ha estat el canvi d’hàbits saludables per part d’un sector cada dia més gran de la població, que ha trobat a traves de l’atletisme popular una raó per a la practica esportiva sense obligacions, però amb determinació constant per efectuar els entrenaments setmanals que permeten participar en curses de entre 5 kilòmetres i la Marató, totes aquestes proves estan patrocinades entre d’altres, per un banc o caixa, que fa que la entitat pugui oferir als seus clients, un producte esportiu interessant i atractiu, per aixo hem pensat amb La Caixa, una entitat amb molt prestigi i nom, que saben que se involucra amb moltes activitats esportives. El recorregut de la 1ª edició serà pel casc urbà de Lloret de Mar. L’organització i l’Ajuntament consensuaran un circuit pla i amb un recorregut pels indrets més característics de la població, i així fer més atractiu el traçat als esportistes i els miles d’espectadors que veuran la cursa a TV3. L’organització, a càrrec del club atletisme Lloret de Mar, farà un gran esforç per tal de no perdre la qualitat que ha caracteritzat les organitzacions atlètiques des de la seva fundació. Les pagines escrites per les actuacions d’atletes del club atletisme Lloret han donat voltes arreu el món i de les millors a nivell estatal. Es així l’hora d’organitzar un acte atlètic de gran relleu que sigui a l’alçada dels mèrits dels nostres atletes. El recolzament rebut per part de l’Ajuntament ha estat determinant per tal d’arribar a concebre la idea i solidificar els ciments de la 1ª Sant Silvestre de Lloret de Mar, la qual esperem sigui una clàssica dintre de l’extens calendari de curses de ruta nacional. Potser, però, la novetat més important pel consistori es una cursa oberta a tots aquells lloretencs i gironins que volen iniciar-se al món de les curses atlètiques de ruta amb tot l’ambient festiu i de competició dels grans events però amb una distància més assolible als corredors populars. Una altra novetat important d’aquesta cursa, es la creació de curses infantils i fer protagonistes als nens i nenes participants. Aquestes curses que avui presentem no serien possibles sense la participació dels ents públics com l’Ajuntament, diputació de Girona i Generalitat, així com els nostres col·laboradors i patrocinadors que, una vegada més, ens tornen a fer costat per aconseguir un gran èxit. Gràcies a tots ells pel seu recolzament. Diumenge, 30 de desembre, ens veiem tots a \’Sant Silvestre de Lloret de Mar\’. El Comitè Organitzador

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.