Pluja d\’autoritats a la Festa Anual 2007 del Club Atletisme Calella

0
438

La Festa Anual 2007 del Club d\’Atletisme Calella tornarà a tenir una nombrosa presència d\’autoritats. Entre aquestes, ja han confirmat la seva assistència el Sr. Toti Mumbrú (Delegat Territorial d\’Esports de la Generalitat), el Sr. Romà Cuyàs (President de la Federació Catalana d\’Atletisme), la Sra. Susanna Palès (Federació Espanyola d\’Esports de Gel), el Sr. Josep M. Juhé (Alcalde de Calella), Sr. Jaume Puig (Regidor d\’Esports de Calella), la Sra. Maria Vasco (Medallista als darrers Mundials d\’Atletisme), el Sr. Jordi Llopart (Secretari Tècnic F.C. Barcelona), … Llogicament, el sopar serà conduït pel Sr. Manel Vicente (President del Club d\’Atletisme Calella) i la Directiva al complet, que aprofitarà aquesta Festa per homenatjar als esportistes més destacats de la darrera Temporada, entre els que hi destaquen els medallistes Ander Mirambell (Mundial d\’Skeleton) i Tino Ruiz (Europeu de Veterans).| Al finalitzar l\’acte, hi ha previst un sorteig entre els assistents de vàries peces esportives del F.C. Barcelona, 2 lots de 130 € en material esportiu de Runnersworld i un cap de setmana a Salou amb entrades per a Port Aventura (gentilesa de viatges Tauro)| Dissabte, 10 Novembre del 2007 – 21:30 h. – HOTEL AMAIKA **** Per reserves al Sopar, trucar al 93 769 02 48 i/o 649 57 62 30

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.