FESTA DELS VOLUNTARIS DE LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

0
480

Aquest dissabte 10 de Novembre, es celebrarà la Festa dels Voluntaris, al Centre Cívic Mª Aurèlia Capmany, com el primer dels actes previstos i organitzats per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, dins del programa de celebració de la IX ena edició de la prova atlètica Mitja Marató de Terrassa. La Festa dels Voluntaris és un reconeixement de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, en agraïment a la tasca desinteressada que fan els voluntaris any rere any, amb el seu treball i aportació a la cursa, que garanteix una immillorable organització i gestió de la mateixa. Com ja ve essent habitual, en el transcurs d’aquesta celebració, es farà entrega dels premis als guanyadors del Quart Circuit de Curses de Terrassa. Dels quals s’ha de destacar : en Marc Otero, guanyador per segon any consecutiu i a la M. Carmen Ballesteros, guanyadora d’aquesta edició per segona vegada, desprès de ser-ho el 2005. La resta de classificats s’acompanya en arxiu adjunt. L’acte s’iniciarà a les 18,-h del proper dissabte i conclourà desprès del popular berenar amb que s’obsequiarà als assistents.| La Festa dels Voluntaris de la Mitja Marató, és el primer dels actes amb el que s’inicia el programa, que l’Associació Esportiva de Terrassa organitza en el marc de la novena edició de la prova atlètica

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.