A N E M….. A L A M I T J A D ‘ A L G E M E S I

0
580

UNA MITJA ENTRE TARONGERS
Ens trobarem per sortir, el dissabte 1 de Desembre devant l’Estadi Olímpic de Terrassa, a les 7’30 hores , per emprendre viatge, direcció Valencia i Cullera. Farem una parada a l’altura de L’Ametlla de Mar, per esmortzar, i seguirem viatge fins a Valencia. Una vegada arribats a Valencia, anir-hem a dinar al NECO BUFFET, a la Carretera del Saler, ont varem dinar l’any passat, bastant bé per cert . Acabat de dinar, i tot-hom que ho vulgui, visita al MUSEO FALLERO . Diuen que en aquet Museu, i guarda’n tots els ninots indultats de las fallas, i altres estris i records, referent, tal i com diu el nom del Museu, a las Fallas de Valencia . A l’hora que es quedi, emprendrem viatge cap a Cullera, per sopar i fer nit a l’Hotel Santamarta. El Diumenge, 2 de Desembre, a les 9 hores del matí, tot-hom cap a Algemesí. Els uns per a participar a la cursa, i els demés, com a espectadors o de visita a la bonica població. Acabada la cursa, i a l’hora que es determini (sobre les 14 hores), farem camí cap al local que ens reserva l’organització, per a gaudir d’un dinar de germanor, en el que no hi faltarà l’arròs (esperem). Acabat l’àpat, i sense presa, emprendrem el viatge de tornada.| Tot lo exposat anteriorment, pel mòdic preu de 125 Euros per persona. Les inscripcions, es tancaran el dissabte 24 de Novembre Es consideraran inscrits, aquells que en moment de fer l’inscripció, facin el pagament de la mateixa al compte de l’Associació 2074 0063 23 3171782427. L’organització, es reserva el dret d’admissió Per inscripcions, al correu de www.mitjaterrassa.cat o al 687 74 15 98 (Cesc)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.