Inici de la nova temporada de Cros Escolar

0
538

L’1 de novembre marca oficialment l’inici de la nova temporada. Les primeres cites competitives pels atletes barberencs arribaran amb la temporada de Cros. A més de les cites del calendari català on participaran els fondistes i migfondistes també hi haurà representació de l’escola d’atletisme al Circuit Comarcal de Cros de Promoció que s’obrirà el proper dissabte dia 10 a Ripollet i que comptarà amb dues proves a Barberà, una a Can Gorgs i una altra al Parc Central. Les proves en pista arribaran pels alumnes de l’escola ben aviat amb les diferents jornades de la Lliga de Promoció i el 15 de desembre amb una nova edició del Jocs de Nadal a Barberà. Els més grans començaran a fer controls en pista al desembre però hauran d’esperar al gener per competir oficialment de forma ‘indoor’ en la temporada de pista coberta on destaquen les lligues per clubs, els campionats de Catalunya Individuals i els Campionats d’Espanya. Com sempre, després de la pista coberta arribaran les competicions a l’aire lliure on novament les lligues i els campionats autonòmics i estatals protagonitzaran el calendari. Per altra banda, cal no oblidar les proves en ruta que es disputaran ja a partir d’ara, com les proves de marxa, les mitges maratons, maratons i curses populars.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.