MÍRIAM ORTIZ, D’ISS – L’HOSPITALET, GUANYADORA DEL CROS DE CALLDETENES.

0
2463

Pòdium en júniors per Manuel Salvador i Otman Deyni.
Aquest diumenge 4 de novembre va donar començament la temporada atlètica 2007 – 2008 amb la disputa del més antic dels crosos que es disputen a Catalunya. Va estar al “53è. Cros de Calldetenes” on ISS – L’Hospitalet va fer la seva posada de llarg. Miriam Ortiz va demostrar que comença amb forces renovades aquesta temporada hivernal dominant en tot moment la cursa absoluta femenina assolint gairebé un minut d’avantatge sobre la segona classificada Núria Puig i més d’un sobre la tercera, Anna Bové. Els júniors d’ISS – L’Hospitalet van demostrar a Calldetenes que venen amb moltes ganes de fer-ho bé, Manuel Salvador va estar segon per davant d’altre representant riberenc, Otman Deyni que feia el seu debut en una cursa atlètica. | Altres actuacions destacades van estar les sisenes posicions en categoria cadet per Aniria Mata i per Alex Almeida en sènior masculí. El proper diumenge a Mataró continuarà la temporada de cros i molts atletes d’ISS – L’Hospitalet faran el seu debut de la tempurada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.