Clubs Locals: UA Barberà al Cros de Calldetenes

0
389

El cros obre la nova temporada atlètica
4 atletes barberencs participen al Cros de Calldetenes, el primer de la temporada i el més antic de Catalunya, amb bons resultats
3 fondistes i un alumne de l’escola van iniciar la temporada 2007-2008 el passat diumenge dia 4 a l’històric Cros de Calldetenes (la prova d’aquest poble situat al costat de Vic complia la seva 53a edició i com sempre servia com a inauguració de la temporada). Jonathan Ponce va completar una gran cursa de menys a més i després de fer varies marques personals durant la pretemporada va obrir la nova campanya finalitzant 9è a la cursa junior de 5.200m, tot i ser de primer any. Només sis segons més tard que Ponce va arribar a la meta Guillermo López quedant 10è. López va fer una cursa més valenta obtenint un gran resultat. I finalment a la mateixa cursa, l’atleta juvenil Javier Garcia que debutava en les proves de cros va arribar a la meta en la 10a posició de la seva categoria donant mostres de les seves possibilitats. En la cursa infantil va córrer Daniel Ponce que tot i ser de primer any es va classificar 3r fent tota la cursa amb el grup capdavanter. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.