Obertes les inscripcions de la 5ªCursa Trencacames.

0
457

L\’organització espera arribar als 500 inscrits i destinarà part dels diners de les inscripcions a l\’Hospital de Granollers
Un any més, arriba la Cursa Trencacames de Granollers, organitzada pel C.E.Trencacames, la Policia Local i els Bombers de Granollers. Aquest any, la cursa és el diumenge 2 de desembre, amb sortida a les 10 del matí des de les pistes d\’atletisme de Granollers. El recorregut, transcorre en gran part per la serra de ponent de Granollers, amb un 70-75% de tram de camins rurals i forestals. Són gairebé 15 quilòmetres de Cursa Trencacames per gaudir de la natura de la capital del Vallès Oriental i passar un matí d\’esport i trobada. Els atletes comptaran amb servei de guardarroba, vestidors, dutxes, avituallament d\’aigua a mig recorregut i cronometratge electrònic per xip. Al finalitzar la cursa, tots els participants podran prendre un got de caldo calent i un entrepà de botifarra, a més de les degustacions de begudes dels patrocinadors. Tots els participants rebran una bossa d\’obsequis, amb productes dels patrocinadors, conjunt en teixit tècnic de samarreta de màniga llarga (alta visibilitat) i pantaló tipus bermuda. A més, hi haurà sorteig de regals entre tots els participants i treofeus i lots de premis (panera) als primers classificats.| Les inscripcions són obertes des de començaments de novembre fins el dia 29 de novembre (presencials) o 30 de novembre (internet). Els punts d\’inscripció són a la botiga de l\’Aire Esports de Granollers i a la web www.siesports.com per un preu de 10 euros el dorsal. El mateix dia de la cursa, si encara queden inscripcions, tindran un cost de 15 euros cadascuna.El límit d\’inscripcions previstes per l\’organització és de 500 atletes, que l\’any passat es van esgotar abans del termini. Aquest any, com a novetat, s\’arribat a un acord amb l\’Hospital de Granollers pel qual un euro de cada inscripció serà destinat per l\’organització a la Fundació Hospital Asil de Granollers. Tota la informació de la cursa es pot trobar a la web de la cursa www.trencacames.tk

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.