Es suspen la Cursa del Pont de Vilomara a causa de la Mort de l\’Alcalde en un accident de trànsit

0
421

Mor en accident de trànsit l’alcalde del Pont de Vilomara
L\’alcalde del Pont de Vilomara ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit que ha tingut lloc a l\’AP-7, a l\’altura de Vinyols i els Arcs. L\’accident ha tingut lloc cap a les cinc de la tarda quan el turisme en què viatjava Evarist De la Torre s\’ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen. L\’alcalde del Pont de Vilomara tenia 55 anys. Al cotxe també viatjava la seva dona, María Carmen M.C., que ha resultat greument ferida i ha estat traslladada a l\’Hospital Joan XXIII de Tarragona. L\’accident ha obligat a tallar l\’autopista, la circulació de la qual s\’ha restablert cap a les set de la tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.