Aquesta setmana anem a Guanta

0
563

Pujada i baixada a Guanta 2007
La Regidoria d’Esports i el Club Atlètic Sentmenat estan preparant la 22a edició de la cursa atlètica Pujada i Baixada a Guanta, prevista per aquest diumenge 4 de novembre. Esperem i desitgem que aquesta cursa tingui l’habitual bona acceptació per part d’atletes de tot Catalunya, que en una xifra de 1.200 ens visiten en aquesta matinal festiva, sumant els participants a la cursa de Guanta i a les dues infantils que es celebren simultàniament. És una manera de veure recompensat el treball de les entitats organitzadores i de les empreses de suport, començant pels comerços, indústries i entitats bancàries locals amb el seu suport econòmic, continuant pels serveis preventius (Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil i Ràdio Aficionats) i acabant amb les empreses de recuperació (Coca-Cola, Damm, Aigua del Montseny, Panrico i els massatges d’Antonio Leiva López). Us esperem el 4 de novembre. |
reglament La cursa és oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat, i es podrà realitzar corrent o caminant. 2 Distància aproximada: 12.300 metres. Desnivell màxim: 215 metres. Camins forestals en un 90% del recorregut. 3 Categories establertes: GUANTA INFANTILS 01 masculina i 07 femenina, del 1990 en endavant 2002 en endavant 02 masculina i 08 femenina, del 1987 al 1989 2000 – 2001 03 masculina i 09 femenina, del 1967 al 1986 1998 – 1999 04 masculina i 10 femenina, del 1957 al 1966 1996 – 1997 05 masculina i 11 femenina, del 1947 al 1956 1994 – 1995 06 masculina i 12 femenina, 1946 o abans 1992 – 1993 4 Tindran premi els 2 primers atletes i el 1r local de cada categoria. També els 10 primers homes i les 5 primeres dones. Qui tingui premi a la general no en tindrà a la seva categoria. Premi especial al primer en arribar a Guanta (masculí i femení). A més, samarreta, bossa d’obsequis i fotodiploma per a tothom que acabi la cursa. 5 Premi especial per equips sumant els 3 millors temps (masculí i femení). 6 Hora de sortida de la Cursa de Guanta: 10:00 hores. Les curses infantils sortiran a les 10:05 i 10:10 hores. La distància de les curses infantils és de 2.000 i 500 metres segons l’edat. Preu d’inscripció: 3€ (Samarreta, bossa d’obsequis i fotodiploma) 7 Temps màxim de classificació de la Cursa de Guanta: 2 hores. 8 Recorregut: avinguda de Salvador Espriu, passeig d’Anselm Clavé, carrer de Climent Humet, el Castell, can Fruitós, camí de can Sanosa, Guanta (premi muntanya), can Montllor de la Muntanya, can Vinyals, camí vell de Can Vinyals, Casa Baió, can Ramoneda, can Palau, carrer de Joan Maragall, carrer del Puig de la Creu, avinguda de Salvador Espriu, passeig d’Anselm Clavé i arribada a la plaça de la Vila. 9 Avituallament als quilòmetres 6 i 10. 10 El pitral es podrà recollir en el moment d’abonar la inscripció. També fins a mitja hora abans de la sortida. El pitral és personal i intransferible. 11 L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat de l’atleta. 12 Les reclamacions es faran per escrit un cop acabat el lliurament de trofeus. La decisió de l’organització serà inapel ·lable. 13 És obligatori portar el pitral ben visible a Guanta i a l’arribada. De no ser així quedarà desqualificat. 14 En creuar-se els atletes a la cursa, preguem que circulin per la dreta. 15 No s’admetrà seguir la cursa en cotxes, motos o bicicletes, només en cas que l’organització ho permeti. 16 Les inclemències del temps no seran motiu de suspensió de la cursa. L’organització, si es dóna el cas, es reserva el dret de modificar el circuit si es presentessin causes insalvables. 17 L’organització declina tota responsabilitat pel que fa als diferents perjudicis que la participació en la cursa pugui aportar als inscrits. 18 El preu d’inscripció és de 9 €, (Propietaris xips grocs: 8 €). No s’admetran inscripcions el dia de la cursa. Excepcionalment se’n faran, però, amb un preu de 12 €. Cursa limitada a 1200 atletes. 19 Per poder participar en la cursa i optar a classificar-se és obligatori córrer amb el xip que proporcionarà l’organització. Aquest xip es retornarà a l’arribada, en el moment de recollir la bossa d’obsequis. 20 Pel sol fet de participar s’accepta el present Reglament, mentre que allò que no s’hi contempli queda sota decisió de l’organització. L’organització regala un fotodiploma entrant a la pàgina web www.fotoinstant.com Les classificacions senceres sortiran a la pàgina d’atletisme d’Internet www.atletisme.com i a www.sentmenat.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.