Víctor Gonzalo i Angelina Miró Cugat guayen la Marató del Mediterrani 2007.

0
543

Víctor Gonzalo i Angelina Miró Cugat guayen la Marató del Mediterrani 2007.
Resultats
Fotos Fotoinstant
Diplomes a ESPORT CATALÀ
L\’atleta vigatà Víctor Gonzalo, de l\’Associació Esportiva Blanc i Blava, ha estat el primer classificat de la III Marató del Mediterrani que s\’ha disputat aquest diumenge als municipis del Baix LLobregat, Castelldefels i Gavà, i del Garraf, Sitges. Gonzalo ha batut el rècord de la prova amb un temps de 2 hores 23 minuts i 56 segons superant així la marca del barceloní Benito Ojeda, que ostentava el registre de 2 hores 54 minuts i 40 segons aconseguit l\’any passat. El segon classificat ha estat l\’italià Carmelo Quattrocchi, de la Joventut Atlètica Sabadell mentre José Manuel Granadero, del Fila Team, ha quedat tercer. En categoria femenina la mallorquina Angelina Miró ha estat la primera classificada amb un temps de 3 hores 17 minuts i 34 segons, seguida de l\’atleta de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) Emi Vaquero, del club Fila Domingo Catalan, i d\’Ana Brito. | La decepció ha estat la retirada del barceloní Benito Ojeda per un dolor en un gluti que l\’ha obligat a abandonar a la meitat de la cursa, deixant a Gonzalo com únic favorit a la victòria. D’altra banda, el corredor del FC Barcelona Nacho Cáceres, amb un temps de 30 minuts 26 segons, ha guanyat la cursa dels deu quilòmetres que es disputa paral·lelament a la III Marató del Mediterrani. En segon lloc ha arribat l’igualadí Roger Roca i tercer ha estat el barceloní Enrique Luque. En categoria femenina la marroquina Kenza Wabhi ha estat la primera classificada amb un temps de 34 minuts i 43 segons seguida de Maria Luisa Muñoz, del club Sant Boi (Baix Llobregat) i Esther Solera, del Fila Team. També cal destacar l\’atleta discapacitat Manuel de la Cuesta, que pateix paràlisis cerebral i ha fet un recorregut adaptat rebent un premi especial patrocinat per la Fundació Privada Esport Català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.