BRILLANTISSIMES VICTORIES DE POL GUILLEN I MERITXELL CALDUCH A MANRESA

0
492

Els \”IV 10 kms urbans de Manresa\” i la \”I Cursa Urbana de Promoció\” han estat un exit de convocatoria amb 571 inscrits i 524 classificats, que significa nou rècord de participació en la cursa manresana. Brillantisisima victòria absoluta de POL GUILLEN (FCB) amb un temps de 29\’59\” millorant el rècord de la prova en 15\” (l\’anterior registre l\’ostentava Abdelghani El Hassani amb 30\’14\” des de 2005). Ha estat el dominador absolut de la cursa, manant des de el primer metre i distanciant-se progressivament del seu perseguidor que sempre ha estat ABDELHAK SABHI (Medilast Lleida) que ha entrat a mes d\’un minut de diferència de GUILLEN amb 31\’09\”. En la categoria femenina, la fondista manresana MERITXELL CALDUCH (FC Barcelona) ha guanyat amb uns excel.lents 34\’43\”, rebaixant tambè el rècord de la prova.| Ha quedat demostrat altre cop que el circuit manresà es molt rapid, i que permet obtenir bons registres a tots els corredors. Prova d\’això es que el 22,78% dels corredors que han acabat han baixat de 40 minuts, i aquest es un percentatge molt alt per una cursa popular. En la prova d\’avui celebrada a la capital del Bages, s\’ha viscut una cursa de molt nivell, amb un gran ambient en tot el recorregut urbà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.