Blanco acaba la cursa de Saragossa en quarta posició

0
600

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco ahir es va lluïr en la cursa Popular Ibercaja de Saragossa, que va reunir a 16.000 participants. El del Lloret va acabar en la quarta posició final, tot i patir un lleuger contratemps en els darrers metres de la cursa.
Aquesta cursa popular, de 5 quilòmetres de longitud i amb sortida i arribada al carrer San Ignacio de Loyola de la capital aragonesa, va servir de test sobre asfalt per a Blanco, que el va superar amb una gran nota. Blanco es va situar juntament amb el Wardi i Abaturab al capdevant de la cursa, però un error d´apreciació -Blanco no sabia la distància que mancava fins a la línia de meta- va provocar que els dos atletes marroquins comencéssin l´esprint final abans que ell i perdés qualsevol oportunitat de triomf. Tot i això, el lloretenc es va assegurar un gran quart lloc a deu segons de Said el Wardi, guanyador de la prova de Saragossa. | Classificació final: 1. Said el Wardi (Marroc), 14.06; 2.Yesseni Abaturab (Marroc), 14.06; 4. J.L.Blanco (Lloret-La selva), 14.16; 5. Miquel Quesada, 14.36. Per altra banda, Josep Lluís Blanco ha de decidir en les properes setmanes si renovarà pel seu actual club, el C.A. Lloret-La Selva; o si està disposat a escoltar altres ofertes. L´actual contracte de l´atleta, el vincula amb el seu club sempre i que aquest tingui els recursos econòmics necessaris. Quan Ivan Tibau, regidor d´esports de Lloret, torni del seu viatge al Brasil es reunirà amb Blanco per arribar a un acord. Tot i això hi podria haver altres equips com l´Espanyol o el FC Barcelona disposats a fitxar-lo. Pel que fa a la competició, la próxima cursa per a Blanco serà el dia 11 de novembre en motiu de la XXIII Carrera Popular Costa de Ajo (Cantàbria).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.