4.600 dones han corregut i lluitat contra el cáncer avui a Barcelona

0
526

4.600 corredores han disputat avui els 5 quilòmetres de la Cursa de les Dones de Barcelona, amb sortida i arribada a l’Arc de Triomf. D’aquesta manera s’han pogut recaudar 5.000 euros en la lluita contar el càncer, ja que un euro de cada inscripció ha estat donat a la Asociación Española Contra el Cáncer com a acte solidari. La atleta gallega del Kelme Olimpo María Abel ha estat la guanyadora amb un temps de 16:12, aventatjant en 9 segons a Teresa Pulido, de la A.E. Blanc-i-blava i en 11 a la tarragonina del Carrefour Medilast de Lleida Mireia Sosa. La “vuitcentista” del F.C. Barcelona Anna Bové ha estat quarta (16:25), y la paraguaya del California Sport Ninfa Estela Chávez, cinquena (16:33). María Vasco, tercera classificada en els 20 km marxa del darrer Campionat del Mòn d’Atletisme ha près part en la competició marxant, i ha cobert el recorregut en 23:15. La primera atleta que va aconseguir una medalla olímpica per a Espanya, i avui marxadora de la A.E. Blanc-i-Blava, s’ha volgut afegir d’aquesta manera a la festa, una festa en la que ha donat el tret de sortida, i mai millor dit, l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu. Tambè han competit algunes jugadores del primer equip del RCD Espanyol de Futbol, com Miriam Diéguez (capitana), Rebeca Clarck, Natalia Arroyo o Ane Bergara. Elles, igual que les 4.600 corredores restants han “près” avui punts neuràlgics i emblamàtics de la Ciutat Comtal com la Plaça Catalunya, Les Rambles, el Passeig de Colón, l’Avinguda Marquès de l’Argentera o el mateix Arc de Triomf.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.