4.600 dones han corregut i lluitat contra el cáncer avui a Barcelona

0
467

4.600 corredores han disputat avui els 5 quilòmetres de la Cursa de les Dones de Barcelona, amb sortida i arribada a l’Arc de Triomf. D’aquesta manera s’han pogut recaudar 5.000 euros en la lluita contar el càncer, ja que un euro de cada inscripció ha estat donat a la Asociación Española Contra el Cáncer com a acte solidari. La atleta gallega del Kelme Olimpo María Abel ha estat la guanyadora amb un temps de 16:12, aventatjant en 9 segons a Teresa Pulido, de la A.E. Blanc-i-blava i en 11 a la tarragonina del Carrefour Medilast de Lleida Mireia Sosa. La “vuitcentista” del F.C. Barcelona Anna Bové ha estat quarta (16:25), y la paraguaya del California Sport Ninfa Estela Chávez, cinquena (16:33). María Vasco, tercera classificada en els 20 km marxa del darrer Campionat del Mòn d’Atletisme ha près part en la competició marxant, i ha cobert el recorregut en 23:15. La primera atleta que va aconseguir una medalla olímpica per a Espanya, i avui marxadora de la A.E. Blanc-i-Blava, s’ha volgut afegir d’aquesta manera a la festa, una festa en la que ha donat el tret de sortida, i mai millor dit, l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu. Tambè han competit algunes jugadores del primer equip del RCD Espanyol de Futbol, com Miriam Diéguez (capitana), Rebeca Clarck, Natalia Arroyo o Ane Bergara. Elles, igual que les 4.600 corredores restants han “près” avui punts neuràlgics i emblamàtics de la Ciutat Comtal com la Plaça Catalunya, Les Rambles, el Passeig de Colón, l’Avinguda Marquès de l’Argentera o el mateix Arc de Triomf.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.