Marató del Mediterrani amb més de 1.500 inscrits

0
460

S\’han tancat les inscripcions per a la Marató del Mediterrani que ha assolit l\’objectiu de superar els 1500 entre la Marató i els 10K. La Fira del Corredor tindrà lloc al Hotel Barceló-Sants (c/Països Catalans s/n just a sobre de l\’estació de trens de Sants – linea de metro Estació Sants) el dissabte 27 d\’octubre des de les 10 fins les 20 hores. En aquesta Fira encara es podran fer unes darreres inscripcions. Pensant en el diumenge, la organització de la Marató del Mediterrani conscient dels greus problemes que afecten als transports de rodalies de Renfe ha demanat garanties a aquesta empresa per el desplaçament al Canal Olímpic de Caselldefels abans de la cursa. RENFE comunica que tots els participants que portin el tiquet de RENFE, podran agafar autobusos llançadora a la Plaça d\’Espanya amb Avda María Cristina (al costat de les Torres Venecianes), que els duran a l\’estació de Gavá on agafaran el tren fins a Castelldefels Centre. La organització destaca que al mateix costat del Canal Olímpic existeix una gran àrea de parquing per a tots aquells participants que prefereixin el transport privat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.