Cursa de les dones

0
549

Aquest diumenge 28 d\’octubre, tindrà lloc una nova edició de la Cursa de les Dones, l\’activitat principal de la III Setmana Esportiva de les Dones, que se celebra a la ciutat del 28 al 30 d\’octubre.
La cursa començarà a les 10 del matí al passeig Lluís Companys, a l\’esplanada de l\’Arc de Triomf. El tret de sortida de la cursa el donarà l\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Just abans de la sortida de la marxa, a les 9.55 hores, es llegirà un manifest elaborat per Mila García (ex professora de l\’INEFC-Barcelona) i presentat per Raquel Sans, periodista de TV3, sobre la relació de la dona i la pràctica esportiva. Després d\’un recorregut de 5 quilòmetres, on prop de 4.500 dones realitzaran un circuit per les principals vies i carrers de la ciutat en un màxim d\’1 hora, les corredores arribaran altre cop al passeig Lluís Companys.1 Un cop acabada la cursa, a les 11.45 hores, el Delegat d\’Esports, Pere Alcober, serà l\’encarregat de lliurar els premis a les guanyadores absolutes, i a les categories mare, àvia, cegues, i cadira de rodes. La resta de premis s\’entregaran en un acte previst pel dimarts 30 d\’octubre, a partir de les 19 hores, al Centre Cívic Casa Golferichs (Gran Via, 491) Paral·lelament a la prova atlètica, a les 11 hores, tindrà lloc el tradicional Festival d\’Aeròbic, destinat a totes les dones que vulguin participar-hi. L\’escenari estarà ubicat a la vorera central del passeig Lluís Companys, a l\’alçada del passeig Pujades.| Per córrer la cursa, és necessari fer-ho amb xip de cronometratge, que l\’organització lliurarà el mateix dia de la prova, prèvia presentació del dorsal, a la zona de sortida, des de les 8.30 hores i fins a 15 minuts abans de l\’inici de la cursa. Un cop acabada la cursa, i com a mesura mediambiental, el xip serà retornat als membres de l\’organització, i a canvi les corredores rebran una bossa amb obsequis i beguda. Atletes destacades A la Cursa de les Dones 2007 han confirmat la seva presència algunes de les atletes catalanes més destacades. En aquest sentit, cal posar en relleu a esportistes de la categoria de María Vasco, de l\’Associació Esportiva Blanc-i Blava i medalla de bronze als darrers Campionats del Món d\’Atletisme en els 20 quilòmetres marxa, o Teresa Pulido, Campiona d\’Espanya de Marató. A més, la migfondista Anna Bové i la marroquí Waafa Azdau, del Futbol Club Barcelona, també participaran a la cursa. Finalment, cal destacar també les components del planter del primer equip femení del Reial Club Esportiu Espanyol que han decidit córrer aquest diumenge, capitanejades per Miriam Diéguez. Alteracions en la circulació de vehicles amb motiu de la Cursa de les Dones 2007: El 28 d\’octubre, de les 8.30 a les 11.30 hores, aproximadament, tindran lloc algunes alteracions en la circulació de vehicles. Pel que fa a la mobilitat de vehicles, es restringirà l\’accés i la circulació de vehicles a les vies per on transcorri la cursa, així com als carrers adjacents. El trànsit es reobrirà altre cop, i es podrà circular amb normalitat, quan vagin passant les darreres corredores d\’aquesta prova atlètica. A més, algunes línies d\’autobús també poden veure alterats els seus recorreguts habituals. – Recorregut de la cursa: SORTIDA: Passeig de Lluís Companys (esplanada Arc de Triomf) – Ronda Sant Pere – Plaça d\’Urquinaona – Plaça de Catalunya – La Rambla – Passeig Colom – Passeig d\’Isabel II – Avinguda Marquès de l\’Argentera – Passeig Picasso – Passeig de Pujades- ARRIBADA: Passeig Lluís Companys (esplanada Arc de Triomf) – Línies d\’autobús afectades: 14, 16, 17, 19, 24, 36, 29, 40, 41, 41, 45, 51, 55, 57, 59, 64, 91, 100, 101, 120, 141, i 157.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.